Залагания на Световната купа – Защо Холандия се очаква да спечели Световната купа

0
1421

Световното първенство по футбол 2010 със сигурност ще бъде вълнуващо, защото този турнир ще се проведе за първи път на африканска земя. Това вълнение е не само в полетата и галериите, но и във всички сайтове за залагания. Залогът за Световната купа със сигурност ще счупи всички рекорди, тъй като това е най-чаканият турнир в света.
Холандският футболен отбор вече е известен със своята Голяма четворка, Уесли Снежидер, Робин ван Перси, Рафаел ван дер Ваарт и Ариен Робен. Шансовете за Холандия да спечели Световното първенство тази година много зависят от представянето на тези четирима играчи.

Световното първенство по футбол 2010 със сигурност ще бъде вълнуващо, защото този турнир ще се проведе за първи път на африканска земя. Това вълнение е не само в полетата и галериите, но и във всички сайтове за залагания. Залогът за Световната купа със сигурност ще счупи всички рекорди, тъй като това е най-чаканият турнир в света. По-добрият може да избира от различни видове залагания. Някои от най-популярните залози за световната купа включват отбора, който се очаква да спечели турнира и играча, който ще спечели златната обувка. Може да има много фаворити за световното първенство тази година, но ако вземете предвид последните изяви, тогава Холандия има големи шансове да спечели тазгодишното световно първенство. Нека да разгледаме причините, които направиха Холандия толкова силни фаворити за тазгодишния турнир.

Холандският отбор често се споменава като Орание въз основа на цвета на футболната им фланелка. Отборът е известен със своите футболни суми и в момента е на четвърто място в световната ранглиста на ФИФА. Отборът има впечатляващ етап на квалификация за Световната купа и това повиши очакванията на феновете в отбора към този момент. Днес двама от трима холандци заявиха, че отборът им е сигурен, че ще спечели тазгодишното световно първенство и са посочили няколко причини, поради които считат отбора си за най-добрия.

1. Голямата четворка

Холандският футболен отбор вече е известен със своята Голяма четворка, Уесли Снежидер, Робин ван Перси, Рафаел ван дер Ваарт и Ариен Робен. Шансовете за Холандия да спечели Световното първенство тази година зависят до голяма степен от представянето на тези четирима играчи. Нито един отбор в турнира няма четирима технически надарени играчи и на ден те могат да печелят индивидуално мачове за своя отбор. Единственият въпрос, на който остава да се отговори сега, е как треньорът ще може да настани тези четирима играчи в отбора си.

Робин Ван Перси, който играе за английския клуб Арсенал, се откроява сред четиримата. Току-що се беше върнал от сериозно разгневен глезен и успя да възвърне формата си. Уесли Снейдър, който накара Интер от Милано за трите победи в турнира в Европа, държи ключа към полузащитата. Той е истински плеймейкър и се смята за един от най-добрите футболисти, които Холандия е произвеждала.

След това има Ариен Робен, който играе за германския Байерн Мюнхен и спечели най-добрия трофей в Бундеслигата тази година. Той получи контузия по време на тренировката на отбора, но последните съобщения от холандския лагер потвърждават, че играчът ще бъде в форма преди началния си мач. Рафаел ван дер Ваарт е обещаващ нападател и може да намира голове от всяка позиция на терена. Просто дайте шанс на тези четирима големи играчи да покажат своите неща и бъдете сигурни, че отборът ще се завърне в страната си със Световната купа в техните котки.

2. Управител Берт

Берт ван Марвийк беше треньор на холандския отбор от 2008 г. Откакто пое Оранже, те никога не са губили мач и дори са спечелили всичките си квалификационни мачове за Световната купа. Под негово ръководство отборът се справи добре и феновете се надяват, че Берт ще успее да насочи отбора към славата на Световната купа

3. Никога не е печелил Световна купа

Холандският отбор е един от най-добрите отбори в Европа, но те нямат много претенции, когато става въпрос за Световното първенство. Дори през 70-те години, когато отборът беше известен с тоталния си футбол, Холандия не успя да спечели трофея. Сега играчите са наистина гладни и затова Холандия се смята за добра перспектива за залагания на Световното първенство. Посетете www.sportsbook.com сега и направете своя залог за световната купа днес.

Comments are closed.