Залагания на Световната купа – Може ли Англия да спечели Световната купа 2010

0
1713

Залаганията на Световната купа със сигурност ще преминат всички ограничения и според последните доклади общата сума, която ще бъде поставена на масата за залагания по време на турнира, се оценява на над 1 милиард британски лири.

Залаганията на Световната купа със сигурност ще преминат всички ограничения и според последните доклади общата сума, която ще бъде поставена на масата за залагания по време на турнира, се оценява на над 1 милиард британски лири. Букмейкърите очакват висока възвръщаемост от най-голямото спортно събитие в света. Ако се интересувате от залагания на Световната купа, първо трябва да се опитате да разберете силните и слабите страни на всички участващи отбори и това наистина ще ви помогне да успеете в своята оферта. В интернет има много уебсайтове, на които можем да разчитаме при залагане. Освен това, ако разгледаме отзивите от повечето уебсайтове, можем да открием, че футболният отбор на Англия се счита за един от фаворитите за спечелване на титлата.

Англия е един от седемте отбора, спечелили световната титла.

Те спечелиха титлата през 1966 г., когато бяха домакини на финала. Оттогава най-доброто представяне на Англия беше на световното първенство през 1990 г., когато те стигнаха до полуфиналите. Въпреки че Англия остава един от водещите отбори в световния футбол и рядко се случва да излязат от десетте най-добри класирания на ФИФА, представянето им на световното първенство няма нищо общо с това, че е толкова забележително и продължава да осигурява лоши резултати през повечето на Мондиала. Англия има най-доброто от отделните играчи, но като отбор те се провалят. Повечето английски играчи играят в английската Висша лига. Всички те са ключови играчи за своя клуб, но когато става въпрос за игра за тяхната страна, тези играчи не са в състояние да извлекат най-доброто от играта си.

 

Този път обаче повечето от футболните специалисти вече са дали любимия таг за английския отбор. Те смятат, че този път Англия има добри шансове да спечели Световното първенство. Ето някои от причините, които казват.

1. Английският отбор никога не е имал добър треньор, който да ги води и това приключва с назначаването на Фабио Капело за треньор. Капело е истински шампион и знае как да печели игри. Той е отговарял за много клубове и им е помогнал да постигнат много турнирни победи. Той пое много английски отбори през февруари, преди да започне техният квалификационен етап. Той помогна на Англия да се класира лесно за Мондиала и сега работата му е да ги накара да печелят трофеи. Отборът на Нова Англия е готов под ръководството на нов треньор и са спечелили всички тренировъчни мачове преди световното първенство. С Капело, който отговаря, английският отбор този път има големи шансове да спечели трофея.

2. Най-видният играч в настоящата английска страна е Уейн Рууни, който играе за английския клуб от Висшата лига, Манчестър Юнайтед. В Руни има много надежда, тъй като той е в невероятна форма, след като вкара 26 гола за своя клуб през миналия сезон. Шансовете на Англия за това световно първенство наистина зависят от представянето на Рууни и ако той може да се справи, тогава е сигурно, че трофеят от Световната купа ще отлети за Англия.

3. Освен Рууни, Англия има няколко нападатели от световна класа като Джърмейн Дефо, Питър Крауч и Емил Хески. Тези играчи имат впечатляващ клубен рекорд и ако могат да подкрепят много Руни на терена, тогава нито една защита няма да може да устои на атака на Англия.

4. Англия има двама от най-добрите халфове в света в отбора си, Джерард и Лампард. Тези двама играчи държат ключа в полузащитата и могат да създадат възможности, които да проникнат в силна защита.
Въпреки че Англия има надмощие, те бяха засегнати от контузии на основните си играчи като Дейвид Бекъм, Майкъл Оуен и Рио Фердинанд.

Заключение

Така че, ако наистина се интересувате от залагания на Световната купа, уверете се, че сте заложили на английския футболен отбор, тъй като този път те със сигурност ще спечелят купата. Насочете се към www.sportsbook.com в клетката за залагания на Световната купа.

Comments are closed.