ЗАЛОГ ЗА СВЕТОВНА КУПА – Уругвай срещу Холандия

0
1326

Кой ще бъде първият финалист? Betrepubluc визуализирайте мача тук.

Уругвай срещу Холандия Съвети за футболни залози:

Какво сравнение имаме за първия полуфинал на Мондиал 2010. Предлагат се с коефициент 80/1 и 14/1 съответно от тези две страни, особено Уругвай, са се представили по-добре, отколкото повечето биха могли да предвидят.

Кой обаче ще стигне до финалите? Фина холандска гладка? Или упоритите уругвайци с тяхното безсмъртно отношение? Холандия е фаворит за напред към финала в рамките на деветдесет минути с коефициент 4/6, като Уругвай е на разположение 5/1, а равенството може да бъде подкрепено при 5/2. Въпреки това чувствам, че тази игра ще бъде много по-строга, отколкото предполагат коефициентите.

В мача си за четвъртфиналите Уругвай разгневи цяла Африка и по-голямата част от света, когато Луис Суарес спаси страната си от елиминация, като проби топката от линията, тъй като Гана щеше да отбележи победителя в контузия в края на втори добавен период време. Той беше червен и отсъди дузпата, но вместо гол Гана имаше една от най-належащите дузпи за преобразуване.

В крайна сметка Асамоа Гян удари гредата с дузпа и Уругвай продължи да печели при дузпи. Как ще се справи Уругвай срещу Холандия без половината от предната си линия, която е намерила мрежата шест пъти досега в турнира?

Сякаш загубата на Суарес не е достатъчен проблем за лагера в Уругвай, те също трябва да се справят с огромното главоболие на Ариен Робен. Робен беше подсилен през втората половина на представленията на Jekyll и Hyde, които Холандия направи срещу Бразилия в четвъртфиналите.

Холандците бяха ужасни през първото полувреме и заслужаваха да загубят с 1: 0, ако не и повече, на полувремето. Бяха без идеи поне още петнадесет минути в началото на второто полувреме, но щастлив гол ги видя нивелирани и оттам насетне имаше само една страна, която щеше да спечели играта.

Ако могат да се представят както през последните тридесет минути срещу Бразилия от самото начало, тогава могат да спечелят тази игра, но ако допуснат Уругвай, ще им бъде трудно да се върнат в играта без масивна битка и аз съм не съм сигурен, че Холандия го има.

Тези отбори са доста равномерни в класацията за голове, като Холандия побеждава Уругвай с девет гола на седем, но Уругвай е допуснал един по-малко от Холандия, като отборите само два пъти намират мрежата срещу тях. Уругвай също има забележителни голмайстори от двете страни в книгите си, като Диего Форлан показва защо е много уважаван стрелец в Ла Лига.

След отстраняването на Суарес чувствам, че той ще бъде фокусът на атаката на Уругвай и ще намери мрежата. Ако го направи по-рано в играта, с отношение „дай всичко“ и стегната отбранителна линия, Уругвай може много добре да се озове в първия си финал на Световната купа, откакто последно вдигна трофея през 1950 г.

Холандия ще иска да запази нивото на играта възможно най-дълго или, още по-добре, да се окаже отпред от самото начало, тъй като показа много негативно отношение, когато отстъпваше на Бразилия в четвъртфиналите. Не виждам как Уругвай дава на Холандия лесен начин за връщане в играта или губи сюжета по начина, по който Бразилия го направи на четвъртфиналите.

Кой ще спечели мача?

Може да върви добре, в зависимост от това кой вкара първия гол, защото чувствам, че това ще бъде най-важният момент от играта. Ако Уругвай вкара първия гол, призовавам ви да ги подкрепите да спечелят играта на текущия пазар възможно най-скоро. Въпреки това, поради несигурността кой кой първо ще намери мрежата, залогът ми за този мач е Диего Форлан да вкара по всяко време @ 11/4 и има по-малко от 2,5 гола, които трябва да бъдат отбелязани в мача @ 4/7.

Вижте Съвети за футболни залагания за повече опции за Световната купа.

Comments are closed.