Спорт и фитнес

0
1293
worldcupriches

Ние вярваме, че истинското изцеление се случва, когато умът, тялото и духът растат заедно. Като част от този растеж, Sedona Sky Academy предлага цялостна атлетична и уелнес програма. Тази програма включва състезателни спортове: волейбол, баскетбол, футбол и софтбол. Включва и повече индивидуални и творчески начинания като йога и танци. Физическата подготовка е основна част от нашия студентски опит.

Без значение от какъв произход, физическите дейности и уелнес могат да направят всичко различно за всеки тийнейджър в интернат за затруднени момичета. Спортът и физическата активност изграждат доверието на нашите ученици и учат стойността на доброто здраве през целия живот. Бягането, играта и забавлението на открито са здравословна част от всяко детство и ние сме посветени на това да предоставим на нашите момичета спортните възможности, от които се нуждаят.

Разнообразие от техники за упражнения

Типичната физическа активност през седмицата може да включва бягане, гимнастика, тренировки с тежести или използване на упражнения. Чрез П.Е. класове, ние запознаваме момичетата с различни техники за упражнения, а момичетата се очаква да бягат минимум 1,5 мили на седмица.

Учениците участват в упражнения

Физическото благополучие допринася толкова много за цялостното щастие и успех в живота, така че физическата активност играе важна роля в нашата терапевтична програма. Студентите тук участват в упражнения и подготовка, както и в отборни и състезателни отборни спортове.

Състезателни отборни спортове

Момичетата участват и в традиционни спортове като баскетбол, туризъм, футбол и софтбол. Отборните спортове се тренират от служители, а нашите отбори играят състезателно срещу други училища в района. Нашите помещения включват игрища, писта и футболно игрище в пълен размер. Спортът предлага опит да бъдеш част от екип, да се напъваш към целите и просто да се наслаждаваш на предимствата на физическите упражнения.

Има и много начини да продължим да се движим за нашите момичета, които не обичат отборните спортове. Нашият буен кампус в долината на Верде в Аризона създава идеалната обстановка за упражнения, игра и размисъл. Момичетата играят на четири квадрата, ходят на разходки или играят (с наблюдение) в мързеливия поток, който се вие ​​по западната ни граница. Да не говорим за конната езда! Тук има нещо за правене всеки ден за тийнейджърки от всякакъв интерес.

Comments are closed.